top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Parasta äidin iholle

Päivitetty: 11. huhtik. 2022

Haluatko muistaa äitiäsi merkityksellisellä ja ikimuistoisella tavalla? Lahjalla joka toisi äidille iloa ja hyvää mieltä pitkään? DMK Skincare kotihoitotuotteilla iho kuntoutetaan huippuunsa ja tulokset ovat pitkäkestoisia. Esittelemme pari näppärää tuotekokonaisuutta, joista voi koostaa mieleenpainuvan, sekä äitiä, että hänen ihoaan ilahduttavan lahjan.


Terveyttä ja elinvoimaa iholle


DMK-konsepti perustuu neljään vaiheeseen: POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO. Kotihoito on olennaisessa osassa konseptin suojaus- ja ylläpitovaiheissa. Niiden aikana iho suojataan ympäristön ja haittatekijöiden vaikutuksilta sekä ylläpidetään DMK-ammattihoidoilla saavutettuja tuloksia. Näillä tuotekokonaisuuksilla ihon hyvinvointiin ja elinvoimaan saadaan uutta tehoa. Ja mikä parasta - ne ovat mitä mainoin lahjaidea!


DMK:n kotientsyymi


DMK:n "kotientsyymi" on rakastettu, ihoa välittömästi kirkastava, ammattihoitojen tuloksia ylläpitävä hoitomenetelmä. Kotona tehtävä entsyymikäsittely herättelee ihoa kukoistamaan. Sen avulla äidin iho saa puhtaan, kirkkaan ja kauniin ulkonäön.

Kotientsyymi muodostuu Foamy Lift -jauheen ja Exoderma Peel -geelin seoksesta. Se poistaa kuollutta solukkoa, vilkastuttaa verenkiertoa, puhdistaa heikosti toimivaa kudosta ja supistaa laajentuneita hiussuonia. Kotientsyyymi myös kuljettaa lisää happea solujen mitokondrioihin eli energiakeskuksiin, sekä ylläpitää ihon kuntoa ja parantaa sen toimintoja. Entsyymikäsittely on myös loistava ennen tärkeitä tapahtumia.


Ennen kotientsyymin levittämistä iho puhdistetaan Deep Pore Cleanser:lla. Se syväpuhdistaa ihon ja valmistelee sen vastaanottavaiseksi tärkeitä aineisosia varten. Geelimäinen puhdistaja auttaa irrottamaan poistaa kuollutta solukkoa ja parantaa ihon kykyä poistaa toksiinaja. Ihosta tulee kirkas ja ihohuokoset puhdistuvat.


Foamy Lift puhdistaa, vahvistaa, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Jauheessa oleva kanelihappo saa aikaan lämmön tunnetta. Exoderma Peel geelimäinen on kevyt kuorinta, jossa on neutraali pH. Se toimii aktivaattorina yhdessä Foamy Lift:n kanssa. Toimii myös yksinään ihon pikakirjastajana.


Kotientsyymin käyttö


1) Sekoita 2 tl Foamy Lift -jauhetta ja Exoderma Peel:ia kulhossa.

2) Vatkaa DMK-siveltimellä, kunnes seos muttuu kuohkeaksi.

3) Levitä iholle ylös- ja ulospäin suuntutuvin liikkein siten, että kaula ja kasvot peittyvät.

4) Anna vaikuttaa 30 - 40 min. Pidä kasvolihakset rentoina hoidon aikana.

5) Poista DMK-puhdistusaineella ja runsaalla vedellä.

6) Viimeistele DMK-kotihoitotuotteilla.


Iho on hyvin vastaanottavaisessa tilassa, joten tämä kannattaa hyödyntää ja ravita ihoa hoidon jälkeen kaikilla mahdollisilla DMK-herkuilla!


Supersuojaava setti


Tuotecombo, jolla ihon suojaus boostataan huippuunsa. Äiti ja hänen ihonsa kiittävät.

Suorastaan eeppinen Beta Gel on seerumi, jota jokainen iho rakastaa. Beta Gel:in sisältämä beetaglukaani stimuloi Langerhansin soluja, jotka ovat tärkeässä osassa elimistön immunipuolustuksessa. Ihmeseerumin tehot tulehdusten rauhoittamisessa, bakteereiden tuhoamisessa ja ihon rakenteen vahvistamisessa ovat kiistattomia.


Aurinkosuojan käyttäminen on välttämätöntä ihon suojaamiseksi. DMK:n Nutrascreen on paljon enemmän, kuin tehokas fysikaalinen aurinkosuoja. Se sisältää rutkasti age management -ihanuuksia, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Vedenkestävä voide toimii myös kosteuden säilyttäjänä ja ehkäisee transepidermaalista kosteushukkaa. Iho ei jää tahmeaksi, vaan todella supersuojatuksi!


DMK efa+ -kapselit hoitavat ihoa sisältäpäin ennennäkemättömällä tavalla. Ne palauttavat ihon kimmoisuuden, hehkun ja kosteudensitomiskyvyn sekä tarjoilevat soluväliaineelle ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä terveen ja kauniin ihon saavuttamiseksi. Helokki- ja tyrninsiemenöljyä sisältävät kapselit kätkevät sisälleen tuhdin annoksen välttämättömiä rasvahappoja, jotka hoitavat koko kehoa. Kapseleiden valmistustapa on paras mahdollinen: hiilidioksidipuristaminen, mikä takaa elintärkeiden bioaktiivisten ominaisuuksien säilymisen.


Milk Cleanser on samettinen puhdistusmaito helposti reagoivalle, lipidiköyhälle ja herkistyneelle iholle. Milk Cleanserissa on matala pH ja ihoa helliviä yrttiuutteita.


DMK-kotihoitorutiini on helppo ottaa osaksi arkea ja tulokset ovat todella palkitsevia. DMK Skincare tuo äidille iloa ja hyvää mieltä pitkään!
338 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page