top of page

DMK
ENTSYYMITERAPIA

DMK-konsepti: REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN säätelee ja parantaa ihon toiminnan optimaaliselle tasolle. DMK käyttää ainoana maailmassa viestintäentsyymejä, jotka tehostavat ihon omia toimintoja ja pitävät sen aktiivisesti ja ihanteellisesti toimivana. 

 

Iho toimii tehtaan tavoin. Tehtaan valmistaman tuotteen laatu on nähtävissä ihon pinnalla sen värissä, rakenteessa ja ulkonäössä. DMK- entsyymiterapia palauttaa ”ihotehtaan” toimimaan nuoren, terveen ihon tavoin.
Tämän ansiosta iho hehkuu ja on onnellinen!

Jo ensimmäisen entsyymiterapiahoidon jälkeen ihon voi havaita kiinteytyneen ja ihon värin heleytyneen. Hoito saa aikaan ainutlaatuisen plasmaattisen vaikutuksen lymfa- ja verisuonistoon.

DMK-entsyymiterapia tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

plasmatic effect.jpg

Ainutlaatuinen plasmaattinen reaktio entsyymiterapian jälkeen kertoo, että kudoksissa on saavutettu toivottu tasapaino. Ilmiö häviää n. 30 minuutin kuluttua, mutta sen ihoa kuntouttavat ominaisuudet säilyvät pitkään.

Entsyymiterapia parantaa ihon optimaalista toimintaa ja siten se on kaikkien ihoa uudistavien
DMK-hoitojen kulmakivi.

20180711_DMK_0261editcrop.jpg

Emme pelkää 
myyttien murtamista
kauneudesta ja ihonhoidosta.

Entsyymiterapian toiminta ja vaikutukset

bottom of page