top of page
20180711_DMK_1090edit.jpg

DMK-HOITOJA

DMK-ihoterapeuttisi selvittää ihosi kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteelli-sesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. Tämän jälkeen hän räätälöi hoitosi yhdistämäl-lä useita erilaisia ainesosia DMK Signature entsyymiterapiaan. Alla esimerkkejä erilaisista DMK-hoidoista.

 

DMK-entsyymiterapia ei ole

tavallinen kasvohoito.

Tämä ero näkyy myös tuloksissa, jotka saavutamme. Saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisia.

DMK-HOITOJA: 

DMK Enzyme Therapy

Kaikkien hoitojemme kulmakivi. Tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Poistaa toksiineja ja vapaita radikaaleja käänteisen osmoosin avulla. Aktivoi kollageenin tuotantoa.

Muscle Banding:

Kasvojen kuntosalitreeni, joka kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen. Aminohappojen määrä lisääntyy, iho jäl-leenrakentuu ja vahvistuu.

Soveltuu ennaltaehkäiseväksi hoidoksi, sillä se  pysäyttää ihon toimintojen hidastumi-sen.

A-Lift:

Täydellinen hoito juhliin valmistautuvalle, sekä asiakkaille, jotka haluavat nopeita tuloksia. 12 viikon hoito-ohjelma toimii aktivoiden ihonalaisia rakenteita paranta-malla ihon omaa toimintaa. Ihon todellinen kunto-ohjelma!

Hydradermaze:


Edistyksellinen hoitokäsittely iholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia, tukkoisuutta tai akneoireita. Voidaan myös toteuttaa hoito-ohjelmana ikääntyneelle, juonteiselle tai auringon vahingoittamalle iholle.

Epifill:


”Liquid Filler” -hoito. Tuo täyteläisyyden takaisin iholle! Happirikas, nuorentava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokäsittely.

Pro Alpha Six Layer:


Ihoa tehokkaasti uudistava hoitomenetel-mä, jolla saa dramaattisia tuloksia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholla alle kahdessa viikossa.

Ideaali henkilöille, jotka haluavat merkittä-västi ja nopeasti uudistaa ihoa ilman leik-kausta tai iholle traumaattisia hoitoja. 10 vuotta nuoremmaksi vain 10 päivässä!

AlphaZyme:

Poistaa akneoireet, puhdistaa ihohuokoset ja uudistaa ihon rakennetta. Sopii akneihoil-le ja paksuuntuneelle iholle. Loistava myös iholle, jossa on suurentuneet ihohuokoset, aurinkovaurioita tai ikääntymismuutoksia.

Red Vein:

Monikäyttöinen hoitomenetelmä useisiin ihon tiloihin: heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanainen punakkuus, rosa-cea, violetin punaiset aknearvet tai vaikeasti tukkeutunut iho.
 

Eliminare:


Aknen hoito, joka puhdistaa ihoa ja hävittää syviä tukkeutumia sekä vähentää punaisuutta.

bottom of page