top of page
20180711_DMK_1090edit.jpg

DMK-HOIDOT

DMK-ihoterapeuttisi selvittää ihosi kunnon, diagnosoiden sen perusteellisesti rakenteellisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta käsin. Tämän jälkeen hän räätälöi hoitosi yhdistämällä useita erilaisia ainesosia DMK Signature entsyymiterapiaan. 

 

DMK-entsyymiterapia ei ole

tavallinen kasvohoito.

Tämä ero näkyy myös tuloksissa, jotka saavutamme. Saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisia.

DMK-HOITOJA: 

DMK Enzyme Therapy

Kaikkien hoitojemme kulmakivi. DMK- entsyymiterapia tehostaa verenkiertoa, hapensaantia ja lymfan toimintaa. Samaan aikaan käänteisen osmoosin avulla myrkkyjen ja vapaiden radikaalien poisto paranee sekä kollageenin tuotanto aktivoituu.

Muscle Banding:

Kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen. Aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu.

Soveltuu myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi, sillä se  pysäyttää ihon toimintojen hidastumisen.

A-Lift:

Täydellinen hoito juhliin valmistautuvalle, sekä asiakkaille, jotka haluavat nopeita tuloksia. 12 viikon hoito-ohjelma toimii aktivoiden ihonalaisia rakenteita parantamalla ihon omaa toimintaa. Ihon todellinen kunto-ohjelma!

Hydradermaze:


Edistyksellinen hoitokäsittely, jonka avulla hoidetaan ihoa, jossa esiintyy epäpuhtauksia, tukkoisuutta tai akneoireita. Voidaan myös toteuttaa Skin Revision -hoito-ohjelmana ikääntyneelle, juonteiselle tai auringon vahingoittamalle iholle.

Pro Alpha Six Layer:


Ihoa tehokkaasti uudistava hoitomenetelmä, jolla saa dramaattisia tuloksia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholla alle kahdessa viikossa.

Ideaali henkilöille, jotka haluavat merkittävästi ja nopeasti uudistaa ihoa ilman leikkausta tai iholle traumaattisia hoitoja. Voit näyttää 10 vuotta nuoremmalta vain 10 päivässä!

AlphaZyme:

Poistaa akneoireet, puhdistaa ihohuokoset ja uudistaa ihon rakennetta. Sopii akneihoille ja paksuuntuneelle iholle. Loistava myös iholle, jossa on suurentuneet ihohuokoset, aurinkovaurioita tai ikääntymismuutoksia.

Red Vein:

Monikäyttöinen hoitomenetelmä useisiin ihon tiloihin: heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanainen punakkuus, rosacea, violetin punaiset aknearvet tai vaikeasti tukkeutunut iho.
 

Epifill:


”Liquid Filler” -hoito. Tuo täyteläisyyden takaisin iholle! Happirikas, nuorentava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokäsittely.

Eliminare:


Aknen hoito, joka puhdistaa ihoa ja hävittää syviä tukkeutumia sekä vähentää punaisuutta.

bottom of page