top of page
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
DMK-Beauty-Images__June-2017 (9).jpg

DMK KONSEPTI

dmk-logo-white.png

DMK-hoitojen kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -ihonhoitokonsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. 
 

Tämä DMK:n poisto, jälleenrakennus, suojaus, ylläpito -konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.


REMOVE (POISTO):


Liiallinen kuollut ihosolukko saa ihon näyttämään kuivalta, uurteiselta, tukkeutuneelta ja epätasaisen väriseltä. Se myös korostaa aurinkovaurioiden näkyvyyttä ja on osatekijänä aknessa. DMK-ammattihoidoilla tämä solukko POISTETAAN muuttamalla se heikoksi hapoksi ja huuhtelemalla pois ihon pinnalta. Tätä prosessia kutsutaan entsyymihydrolysaatioksi ja sen avulla myös uusien solujen pintaan nouseminen helpottuu.

#dmkrrpm

POISTO

REBUILD (JÄLLEENRAKENNUS):

 

Ihon sisäiset toiminnot palautetaan optimaaliselle tasolle. DMK-tuotteet siältävät aktiivisia ainesosia, jotka JÄLLEENRAKENTAVAT ihoa. Tämä pidentää solujen elinikää ja parantaa niiden toimintaa palauttaen ihon happovaipan – ihosta tulee terve ja se näyttää nuoremmalta.

PROTECT (SUOJAUS):


Iho SUOJATAAN antioksidanttien avulla auringon, vapaiden radikaalien, glykaa-tion ja muiden ympäristötekijöiden vaikutuksilta. Näin ehkäistään ihon ennenaikaista vanhenemista.  

MAINTAIN (YLLÄPITO):

Ihon hyvinvointia YLLÄPIDETÄÄN DMK Skincare -kotihoitotuotteilla. Näin ollen ammattihoidoilla saavutetut tulokset säilyvät pitkään.

Konsepti on yhdistelmä huippulaa-tuista kasvitiedettä, sekä innovatiivis-ta teknologiaa. Tämän ansiosta DMK on kehittänyt yhden edistyksellisim-mistä ihonhoitokonsepteista, joka maailmassa on saatavilla. 

JÄLLEEN-
RAKENNUS

SUOJAUS

YLLÄPITO

DMK on erilainen, koska teemme asiat eri tavalla.

VAIKEIMMATKIN
IHO-ONGELMAT OVAT VOITETTAVISSA

Koulutettu DMK-ihoterapeutti ei säikähdä vaikeimpiakaan iho-ongelmia. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa ihonhoi-toon liittyvässä tarpeissasi, olipa kyseessä sitten akne, rosacea, ikääntymismuutokset, pigmentaatio, herkästi reagoiva iho tai ihon optimaalisen kunnon ylläpitäminen.

 

Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista!

DMK-konseptilla saavutetut tulokset ovat hämmästyttävän hyviä. Tämä johtuu siitä, että käytämme paramedikaalista hoitotapaa. Paramedikaalinen hoito vaikuttaa suoraan ihon rakenteeseen ja toimintaan, solutasolla. Tämä hoitotapa yhdistää lääketieteen, sekä terveyden ja normaalin solutoiminan ylläpitämisen.

Tutkimus, kehitys ja koulutus
ovat toimintamme ytimessä.

acne2.png
age_large_6_zpsd02ebc27.jpg
DMK-transparent-text.png
DMK-transparent-text.png
40005127_1863179277053402_21826505997014
bottom of page