top of page
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

DANNÉ MONTAGUE-KING

- rajoja murtava visionääri

DMK-konseptin kehittäjä Danné Montague King kiinnostui ihonhoidosta yli 40 vuotta sitten, kun hän alkoi etsiä ratkaisua oman vaikean aknensa hoitoon. Biokemistinä hän ymmärsi, että iho-ongelmat ovat kehon epätasapainon seurausta. Hän päätteli, että ihon tasapainon palauttaminen uudistaa ja parantaa ihon toiminnan.

Laajan tutkimustyön seurauksena Dannésta tuli ensimmäisiä biokemistejä, jotka ymmärsivät entsyymien tehon ihon kosteuttamisessa ja kiinteyttämi-sessä. Tutkimus huipentui DMK:n ihon nuorentamismenetelmään, joka ensim-mäisenä maailmassa tarjosi ihosoluille niiden omaan kemiaan pohjautuvaa apua.

Test Tubes
3B6A3366whitebackground-medium.jpg

"Ei ole olemassa salaisia raaka-aineita, eksoottisia erityistekniikoita, tai käänteentekeviä ihmeitä, jotka ratkaisisivat kaikki ihoon liittyvät ongelmat. On olemassa vain elimistömme oma kemia, joka hallitsee ihon toimintaa.

Meidän on päästävä mahdollisimman lähelle tuota kemiaa voidaksemme luoda parhaat mahdolliset olosuhteet iholle säilyä terveenä ja kauniina"

Danne Montague-King

Kiistämättömiä tuloksia
40:n vuoden ajan yli 30:ssa maassa.

DMK-konsepti on saanut laajaa kannatusta ympäri maailman. Myös useat lääketieteen ammattilaiset ovat vakuuttuneet sen toimivuudesta.

Parhaimmat ja tärkeimmät ylistykset tulevat kuitenkin niiltä tuhansilta ihmisiltä, joiden elämän se on muuttanut pysyvästi.

20180711_DMK_1141editcrop.jpg
bottom of page