top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Turn back time with StemZyme™

Päivitetty: 30. lokak. 2023

Ihonhoidon revoluutio on todellisuutta! Vallankumouksellinen DMK MD StemZyme™ -hoito hyödyntää kehon omien kantasolujen erilaistumisen voimaa. Kehon omien kantasolujen avulla iho voidaan elvyttää ja palauttaa sen terveimpään mahdolliseen tilaan. Hoitomenetelmä kumoaa ikääntymisen sekä auringon aiheuttamien vaurioiden ja ympäristön rasituksen vaikutuksia ihoon. Ihosta tulee elinvoimainen, terve, hehkuva, kiinteämpi ja nuorekas.



Sinun omat kantasolusi - vastaus ikääntymisen kumoamiseen


Kantasolut ovat meissä jokaisessa olevia uusiutumiskykyisiä soluja, jotka kykenevät erilaistumaan miksi tahansa solutyypiksi. DMK:n StemZyme -terapia hyödyntää tätä luonnollista solujen erilaistumisprosessia edistääkseen tervettä ihon uusiutumista. Markkinoilla on tällä hetkellä kantasoluhoitoja, jotka perustuvat kasvien kantasoluihin tai niiden osasiin. Kasvien kantasoluilla ei kuitenkaan voida toivotulla tavalla vaikuttaa ihmisen kantasoluihin. DMK StemZyme™ poikkeaa muista markkinoilla olevista kantasoluhoidoista, sillä se hyödyntää ihon omaa biokemiaa ja kunkin omia kantasoluja.



StemZyme™ -hoidon ilmiömäiset vaikutukset


StemZyme™ kirjaimellisesti kääntää kelloja taaksepäin käynnistämällä sarjan biologisia tapahtumia jotka edistävät solujen nuorentumista. Hyödyntämällä ihon luontaisia paranemismekanismeja ihon korjautumis- ja uusiumiskyky saadaan käynnistymään ja pysymään yllä. Elvyttävän voiman lailla StemZyme™ täydentää ihon kosteusvarastot, parantaa sen rakennetta, poistaa värivirheitä, tekee ihosta kimmoisan, eloisan ja ryhdikkään. Hoito sopii kaikille.



Sisältää kaiken


Hoitokokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan: viisi ammattihoitoa, sekä kotihoitotuotteet joita käytetään 50 vrk kestävän hoitojakson ajan. Kotihoitotuotteisiin kuuluu ihon tervettä mikrobiomia tukevan puhdistusaine, neljä seerumia sekä sisäisesti käytettävän lisäravinteen. Seerumien tehoaineet vahvistavat tyvisoluja ja uudistavat solujen vaihtuvuusrytmiä. Ne tukevat mitoosia, solujen erilaistumista ja niiden vaikutukset estävät immunogeenista shokkia, solumutaatioita sekä ennenaikaista solukuolemaa. Lisäravinne puolestaan ravitsee kantasoluja, parantaa somatosensaatiota ja ehkäisee oksidatiivisia vaurioita.


Oletko valmis ihonhoidon revoluutioon? Kysy lisää DMK-hoitoloistamme: https://www.dmkfinland.fi/dmkhoitolat






46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page