top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Ihana, petollinen aurinko

Kauan kaivatut valonsäteet houkuttelevat nauttimaan ihoa hellivästä keväisestä lämmöstä. Aurinko ei kuitenkaan ole ihosi ystävä, joten viimeistään nyt on aika kiinnittää ihon tehokkaaseen suojaamiseen. DMK-konseptin avulla vahvistat ihoasi kohtaamaan auringon asettamat haasteet sekä saat häivytettyä ihollesi jääneitä ikävämpiä kesämuistoja - aurinkovaurioita. DMK:n uudet, ihastuttavat aurinkovoiteet ovat paljon enemmän, kuin tehokkaita suojia aurinkoa vastaan. Ihon biokemiaa jäljittelevät aurinkosuojat viimeistelevät ihonhoitorutiinin ihoasi rakastaen ja tarjoilevat ravinteita, vitamiineja sekä muita ihanuuksia.


Aurinkovaurioiden eri ilmenemismuodot

Auringonsäteet ulottuvat ihoosi aina, jopa pilvisenäkin päivänä ja tekevät tuhojaan huomaamatta. Nämä tuhot tulevat esiin vuosien mittaan - iho ei unohda kaltoinkohtelua. Aurinkovauriot näkyvät mm. seuraavina oireina:

  • erityisen kuiva iho - aurinko saa aikaan kosteuden ja talin menetystä, mikä johtaa kuivaan ja ryppyiseen ihoon

  • aurinkokeratoosi - pienet hilseilevät iholäiskät, joissa on punertava, vaaleanpunainen, keltainen tai ruskea sävy

  • auringonpolttama - ihovaurio, joka tapahtuu välittömästi auringolle altistumisen jälkeen ja aiheuttaa kivuliasta punoitusta ja rakkuloita

  • vanhenemismuutokset - ennenaikainen ikääntyminen, joka esiintyy juonteina, karheana ihona, lisääntyneenä haurautena ja pigmentaatiomuutoksina

  • hyperpigmentaatio - melaniinin tuotannon kiihtymisestä johtuvat tummat ihoalueet

UV-säteet vaurioittavat kaikkia ihon kerroksia ja vaikuttavat ihon DNA:han. Rusketus ei siis ole terveellistä, se on ihon hätähuuto.


Apua aurinkovaurioihin

Olipa ihon tilanne mikä tahansa, kannattaa hakeutua ammattilaisen luokse, jotta saat juuri oman ihosi tarpeita vastaavan hoito-ohjelman. DMK-ihoterapeutit on koulutettu tunnistamaan kaikenlaisia ihon tiloja, myös aurinkovaurioita. DMK-konseptin tarkoituksena on poistaa ihossa olevat epätasapainotilat, joita myös aurinkovauriot ovat. DMK-ihoterapeutti poistaa ongelman hoitolassa ammattilaisen "asein", eli ammattikäyttöön tarkoitetuilla työkaluilla. Asiakas ylläpitää hoitotuloksia kotona DMK-kotihoitotuotteilla sekä suojaa ihoa uusilta aurinkovaurioilta.


Uudet DMK-aurinkosuojat

NUTRASCREEN® COLOR BALANCED SPF 30 on mineraalipohjainen, laajakirjoinen, age management -herkuilla kyllästetty fysikaalinen aurinkosuojavoide, jossa on kaikille ihoille soveltuva kaunis sävy. Aminohappoja, antioksidantteja ja peptidejä sisältävä koostumus on ihastuttavan ravinnerikas. Voide poistaa toksiineja, hoitaa tehokkaasti ja suojaa ihosoluja auringolta. Se on erinomainen meikin alle sekä loistava asiakkaille, jotka haluavat helpon ”all-inclusive” ihonhoitorutiinin. Kyseessä on ihon biokemiaa jäljittelevien ja ihoa hoitavien ominaisuuksien ansiosta paljon enemmän kuin pelkkä aurinkosuoja.SATINSCREEN SPF 40 on niin ikään ravinnerikas, peptidejä ja E-vitamiinia sisältävä ylellinen, fysikaalisen aurinkosuojan sisältävä voide, jossa on ainutlaatuinen koostumus. Imeytyy ihoon nopeasti ja jättää satiinisen tunnun. Kyseessä on laajakirjoinen, vedenkestävä ja tehokas suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Soveltuu kaikille, erityisesti heille jotka haluavat eksklusiivisen ja ihon jälleenrakentamista tehokkaasti tukevan aurinkosuojan.Jo olemassa oleviin aurinkovaurihoihin on olemassa erinomaisia ammattihoitomenetelmiä, sekä sen lisäksi DMK-kotihoitotuoteita. Näiden yhteisvaikutuksesta iho saa tarvitsemaansa apua, tasapainotilan eli homeostaasin ja uuden elämän. Muistathan kuitenkin, että ennaltaehkäisy on paras hoitokeino, joten käytä aurinkosuojaa säästelemättä.

132 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page