top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Kevein jaloin kesään

Pian alkava sandaalikausi paljastaa jalat sukkien alta. DMK-hoidoilla ja tuotteilla jalkasi saadaan hyvinvoiviksi ja huolitelluiksi. Voit kohdata kesän höyhenen kevein askelin.


DMK-entsyymiterapia & Calerase Minipedicure


Hoitoa päästä varpaisiin! DMK-entsyymiterapian aikana tehtävä Calerase minipedicure on ihastuttava lisämauste entsyymiterapian yhteyteen. Entsyymiterapian vaikutuksen aikana Calerase-käsittely tekee taikojaan ja lopuksi saat rentouttavan jalkahieronnan. Astelet kotiin pumpulin pehmein jaloin.


Calerase-voiteen käyttöä kannattaa jatkaa myös kotona, jotta säilytät siloiset jalkasi koko kesän. Mikäli haluat maksimoida voiteen hyödyt, tee Minipedicure myös kotona.DMK Calerase Minipedicure kotona

  1. Tee jalkakylpy käyttäen Hydra Louffa -puhdistusgeelia.

  2. Kuivaa jalat ja hiero Calerase jalkoihin.

  3. Kiedo jalat kelmuun ja sujauta puuvillasukkiin. Anna vaikuttaa 20 min.

  4. Hiero imeytymätön voide ihoon ja tarvittaessa pyyhi ylijäämä pyyhkeellä. Kovettumiin ja kynsinauhoihin voi lisätä vielä Herbal Pigment -hoitoöljyä boostaamaan vaikutusta.

  5. Voit jättää Calerasen vaikuttamaan myös yön yli, mikäli jalkasi ovat todella kuivat.


Calerase

Silkinpehmeistä jaloista haaveilevan must-tuote! Calerase pehmentää kovettumat, känsät ja silottaa halkeamat. Kermainen voide hajottaa hellästi kuolleen solukon pintarakennetta sekä vähentää tulehdusta ja ärsytystä. Monikäyttöinen Calerase soveltuu loistavasti myös karheisiin kyynärpäihin, polviin, kynsinauhojen ja follikuliitin hoitoon. Myös käsivoiteena se on lyömätön, erityisesti kämmenselkiin ja känsiin.Herbal Pigment

Ylellinen öljysekoitus, joka pehmentää ja kosteuttaa kovettumia. Vaalentaa tummen-tuneita ihoalueita ja on siksi oivallinen mm. polviin ja kyynärpäihin. Kirkastaa, kuorii ja tasoittaa ihon sävyä.

Hydra Louffa

Virkistävä ja raikas, hellävarainen vartalon puhdistusgeeli, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa. Erinomainen kuivalle ja hilseilevälle iholle, sekä ekseemaan ja eri ihotulehduksiin. Auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa.


Maximum Moisture

Saat samettiset sääret tällä transdermaalisesti imeytyvällä megakosteuttavalla vartalovoiteella. Kiinteyttää ja ravitsee ihoa koko päivän sekä pitää sen kimmoisana ja pehmeänä. Imeytyy syvälle äärimmäisen tehokkaasti.91 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page