top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Kauniin kesäihon vaalijat

Kesällä iho kaipaa suojaa, palautumista ja kosteutta. Onhan sinulla käytössäsi nämä DMK-tuotteet, jotka tekevät kaiken tämän ja vielä enemmän?


DMK-aurinkosuojat


Paras aurinkosuoja on se, jonka levittää hipiälleen päivittäin ja jota lisäilee tarpeeksi usein. Vielä parempi on, jos aurinkosuoja kunnioittaa ihosi biokemiaa. DMK:n aurinkosuojat ovat parasta ihollesi.

Nutrascreen SPF 30 on tehokkaan fysikaalisesn suojan lisäksi todellinen ravinnepommi, joka taistelee ikääntymismuutoksia vastaan sekä häivyttää niitä. DMK Sunscreen SPF 15 on transdermaalisesti imeytyvä, kevyt ja raikas, mutta blokkaa silti auringon haittavaikutukset. Kumpikaan aurinkosuoja ei tuki ihoa, joten myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle niitä voi levittää huoletta.



Beta Gel


Tietysti Beta Gel! Se on elintärkeä aina, mutta kesäaikaan se on ensiapu iholle, joka sattuu kärähtämään auringossa. Seerumi tuo välitöntä helpotusta ja samalla käynnistää ihon korjaustoiminnot. Kun Beta Gel levitetään iholle 20-30 min palamisen jälkeen, ihovaurio ei jää DNA:n muistiin. Myös itikan pistot tai muut kesän aiheuttamat ihottumat lievittyvät tällä ihmeseerumilla.



Solar Damage


Kosteuskylpy koko keholle. Viilentää ihanasti kuumana kesäpäivänä ja kosteuttaa ihon uintireissujen jälkeen. Kun geelin säilyttää jääkaapissa, on viilentävä kokemus vielä virkistävämpi. Toimii myös kosteuslukkona muille DMK-tuotteille.



Soothing & Hydrating Mask


Iho hyötyy aina lisäkosteudesta. Punoittava, kiristelevä ja kosteusköyhä iho rakastaa tätä sheet-maskia. Maski sisältää bonuksena anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Kätevän kokoinen maski on helppo ottaa matkalle mukaan.




Actrol Powder


Tämä antibakteerinen puuteri tepsii lähes joka vaivaan. Vältät tulehdukset kuumina kesäkuukausina ja ennalta ehkäiset niiden syntymistä. Hiertymät, rohtumat ja ihottumat saavat kyytiä. Hoitaa ihoa sheivauksen jälkeen. Tekee kiiltelevästä ihosta mattapintaisen, toimii myös meikin päällä.



71 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page