top of page

Ihon sisäinen hoitaminen

Iho on kehomme suurin elin, jonka hyvinvoinnista tulisi huolehtia monipuolisesti. Laadukkaiden ihonhoitotuotteiden ja hyvien elintapojen lisäksi on suositeltavaa varmistaa, että hoidat ihoasi sisäisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Erityisesti välttämättömät rasvahapot ovat tärkeitä. Ne varmistavat koko kehon hyvinvoinnin lisäksi sen, että iho pysyy vahvana, terveenä ja upeana. Näiden rasvahappojen saaminen varmistetaan lisäravinteilla, sillä monipuolinenkaan ruokavalio ei välttämättä takaa niiden saantia.Mitä välttämättömät rasvahapot ovat?


Nimensä mukaan välttämättömät rasvahapot ovat välttämättömiä terveytemme kannalta. Niitä, tai niiden esiasteita tarvitaan elimistön biologisten prosessien ylläpitoon ja kehomme hyvintointi on niistä riippuvainen. Nämä rasvahapot voidaan jakaa kahteen ryhmään: Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappoihin. Helokin- ja tyrninsiemenöljyt sisältävät runsaasti näitä rasvahappoja.


Tehokas tyrni & huikea helokki


Tyrnin terveysvaikutuksia on tutkittu paljon ja niitä onkin melkoisesti. Tyrnin on havaittu mm: suojaavan soluja ja maksaa, säätelevän immuniteettiä sekä ehkäisevän stressin vaikutuksilta. Sen lisäksi tyrnillä on antimikrobinen ja kudoksia uudistava vaikutus. Tyrninsiemenöljy sisältää yli 190 ravintoainetta ja bioaktiivista ainesosaa, jotka osallistuvat ihon immuunipuolustukseen. Myös iholle elintärkeä E-vitamiini on tehokkaimmillaan uutettuna tyrnimarjaöljyyn.


Helokkiöljy tunnetaan ihon ja limakalvojen kosteuttajana ja ravitsijana sekä hormonitoiminnan ja mielialan tasapainottajana. Helokkiöljyn sisältämä GLA:n ylläpitää verisuonten kimmoisuutta, auttaa kolestroliaineenvaihdunnassa sekä vahvistaa ääreisverenkiertoa.


Miten valita lisäravinne, joka sisältää mahdollisimman paljon näitä arvokkaita rasvahappoja?


DMK efa+ - kultainen öljy ihosi parhaaksi


DMK efa+ on ainutlaatuinen ravintolisä, joka palauttaa ihon kimmoisuuden, volyymin ja kosteudensitomiskyvyn. Kapselit estävät transepidermaalista kosteushukkaa ja tekevät ihosta vedenpitävän. Ne myös säätelevät talin koostumusta, jonka ansiosta tali levittyy vapaasti ihon pinnalle ja tällöin tukkeumat häviävät. Myös soluväliaineen koostumus paranee - siitä tulee napakka, joustava sekä hyvinvoiva.

DMK efa+ soveltuu mm. seuraaviin ihon tiloihin:

  • kuiva iho, vahingoittunut happovaippa

  • ohut, juonteinen iho

  • rosacea, akne, tukkeumat

  • ekseema, psoriasis ja atopia

  • stressaantunut, reaktiivinen iho

  • pigmentaatiomuutokset

  • hauraat hiukset ja kynnet


Valmistustavalla on väliä


Usein lisäravinteet valmistetaan kylmäpuristamalla. Tämä menetelmä kuitenkin tuhoaa pienten siemenien bioaktiiviset hyödyt. Koska helokissa siemenet ovat hyvin pieniä, kylmäpuristusmenetelmä ei ole niiden kohdalla laadukkain. DMK efa+ -kapseleiden valmistusmenetelmä on paras mahdollinen. Kapselit valmistetaan hiilidioksiuuttamalla. Menetelmä on kallis, mutta se varmistaa, että elintärkeät rasvahapot säilyvät takuuvarmasti kehosi hyödyksi.


DMK efa+ -kapseleita myyvät viralliset DMK-hoitolat ja koulutetut DMK-ihoterapeutit. Kapselit ovat loistava tapa tutustua myös DMK-ihonhoitokonseptiin. Ota sinäkin käyttöön tämä luonnon kultainen öljy ja hoida ihoasi myös sisäisesti. Huomaat eron varmasti!

575 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page