top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Hyvinvoiva mikrobiomi on terveen ihon edellytys

Moni yllättyisi, jos saisi nähdä ihomme pinnalla käyvän ”kuhinan”. Iho on monimuotoisen mikro-organismiyhteisön koti, jota asuttavat niin bakteerit, sienet, talipunkit kuin viruksetkin. Tätä yhteisöä kutsutaan nimellä mikrobiomi. Ihon mikrobiomi määräytyy kantajansa ihon ominaisuuksien, geeniperimän, iän, sukupuolen ja elintapojen mukaan. Mikrobiomin häiriötilat näkyvät erilaisina ihon ongelmina, esimerkiksi ihon reaktiivisuutena, ärsytyksenä, tulehduksina, ekseemaoireina jne. Tässä tapauksessa jokin yksittäinen mikrobilaji on saanut ylivallan ja saa ihon oireilemaan eri tavoin. Esimerkiksi atooppisen ihon mikrobiomia hallitsee Staphylococcus aureus -niminen bakteeri. Akneihossa usein taas Cutibactrium acnes -bakteeri on vallitsevana tekijänä.
DMK Enbioment™ - mikrobiomin puolustaja


DMK-konseptissa iho on aina mielletty ekosysteemiksi, eli toiminnalliseksi kokonaisuudeksi. Jotta ekosysteemi voi kukoistaa, täytyy sen kaikkien tekijöiden elää hyvinvoivina ja tasapainossa. Myös ihon hyvinvoinnin perusta on tasapaino, eli homeostaasi. Kun ihon mikrobiomi järkkyy, tarvitaan usein täsmäaseita sen palauttamiseen. DMK Enbioment -järjestelmä on luotu juuri tätä varten. Tämä tuotetrio on loistava iholle, joka kärsii atooppisesta ihottumasta, aknesta, rosaceasta, reaktiivisuudesta tai hilseilevän kuivasta ihosta. Myös henkilöt, joiden iho on rasittunut lääkekuureista hyötyvät järjestelmästä suuresti.
Enbioment™ Cleanser - Probiotic Restoring Cleanser


Raikas, probioottinen puhdistusgeeli, joka toimii prebioottina. Poistaa ylimääräisiä haitallisia bakteereita, mutta säästää hyvät bakteerit. Enbioment Cleanser varmistaa, että iholla on terve ympäristö.


Enbioment™ Mist - Probiotic Delivery Restoring Spray


Hoitosuihke, joka valmistelee ihon optimaaliselle mikrobikannalle. Säätelee ihoflooraa ihanteelliseksi, vähentää punoitusta ja ärsytystä sekä rauhoittaa tulehdusta, joka saattaisi laukaista opportunististen bakteerien liikakasvun. Tarjoilee ravinteita, jotka ovat välttämättömiä terveen mikrobiomin kehittymiselle.


Enbioment™ Serum - Probiotic Restoring Emulsion


Probioottinen emulsio, joka kannustaa terveitä bakteereja kukoistamaan ja palauttaa iholle tasapainon. Varmistaa ihon vastustuskyvyn sekä puolustustoimintojen toimivuuden.DMK Enbioment™ -tuotteet valtuutetuista DMK-hoitoloista

Jotta toivotut tulokset saavutettaisiin, on kaikkia tuotteita tärkeä käyttää yhdessä järjestelmänä. DMK-ihoterapeutti tekee aina perusteellisen ihokonsultaation, jossa arvioidaan DMK-ammattihoitojen ja tuotteiden oikea yhdistelmä.


DMK Enbioment on yksi tärkeä osa tätä kokonaisuutta niissä tilanteissa, kun tarvitaan ihon mikrobiomin palauttamista ja tasapainottamista. Kysy lisää valtuutetuilta DMK-ihoterapeuteilta. Lähimmän DMK-hoitolan löydät täältä: https://www.dmkfinland.fi/dmkhoitolat

117 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page