top of page
  • Writer's picturedmkfinland

HAPPOVAIPPA - ihon elintärkeä suoja

Natiseeko iho kuivuuttaan? Onko ihosi punoittava, herkistynyt, stressaantunut tai eloton? Usein näiden ja monien muiden iho-ongelmien taustalla on heikentynyt happovaippa. Ihon happovaippa on elintärkeä ihon hyvinvoinnin kannalta. Sen vuoksi on tärkeä varmistaa, että tämä nerokas, ihon luonnollinen suojaus- ja kosteutusmekanismi toimii optimaalisesti. DMK:n ihon biokemiaa jäljittelevillä tuotteilla happovaipan toimintaa on mahdollista vahvistaa ja jälleenrakentaa.Mikä ihmeen happovaippa?


Ihoa suojaava happovaippa, eli hydrolipidikalvo muodostuu pääasiassa talista, hiestä sekä amino- ja maitohapoista. Hyvinvoiva happovaippa pitää ihon kosteutettuna, suojattuna ja ylläpitää ihon normaaliflooraa eli ihon kannalta tärkeitä mikrobeja. Samalla se ehkäisee haitallisten mikrobien kasvua. Kuten nimikin sanoo, happovaippa on hapan. Keskimäärin terveen ihon pH asettuu välille 4,2-5,6 ja tämä lievästi hapan tila on iholle ihanteellinen. Se pitää myös happovaipan hyvinvoivana.


Liian voimakkaat ja emäksiset tuotteet heikentävät happovaippaa. Muita haitallisia tekijöitä ovat mm. tulehdustilat, ihon puolustusmekanismien heikkeneminen, pakkanen ja kuiva sisäilma.HAPPOVAIPAN RAKENTAJAT DMK:n SEBA-E ja HERB & MINERAL


SEBA-E ja HERB & MINERAL ovat ainutlaatuinen tuoteduo, joilla heikentynyt happovaippa voidaan jälleenrakentaa uudelleen. SEBA-E on hoitoöljy, joka imitoi ihon talia. HERB & MINERAL on hoitosuihke, joka jäljittelee ihon hikeä ja toimii hoitoöljyn kuljettimena.


Yhdessä käytettynä öljy ja suihke ehkäisevät transepidermaalista veden haihtumista iholta ja toimivat todellisina ihon kosteuttajina. Tuotteiden kemia on hyvin lähellä ihon omia eritteitä. Tämän ansiosta kosteus ja soluille tarkoitetut elintärkeät ravinteet kulkeutuvat ihoon ja varastoituvat sinne jopa 8 tunnin ajaksi. Happovaipan rakentajat ovat välttämätön osa DMK:n kotihoito-ohjelmaa.SEBA-E

Samettimainen, hoitava öljy, joka sisältää runsaasti E-vitamiinia ja vastaa rakenteeltaan ihon omaa talia. Sinetöi kosteuspitoisuuden koko päiväksi, rauhoittaa tehokkaasti ja estää epidermiksen läpi tapahtuvaa kosteuden haihtumista. Korjaa solukalvoja ja tasapainottaa ihon pH:ta puhdistuksen jälkeen. Imeytyy hyvin ihoon frakturoitun (hajautetun) koostumuksensa ansiosta.


KÄYTTÖ: Taputellaan DMK-hoitonesteiden ja seerumien jälkeen iholle 3-15 tippaa, ihon tilanteesta riippuen. Levitetään myös silmänympäryksille ja kaulalle. Suihkutetaan päälle runsaasti HERB & MINERAL:ia ja työstetään ihoon.


HERB & MINERAL


Polarisoitu hoitosuihke, joka imitoi ihon tuottamaa hikeä ja on todellinen “multivitamiini-, mineraali- ja aminohapporavintolisä”. Sisältää 98 % käsin liotettuja yrttejä, jotka toimivat systemaattisesti iholla ja joilla on ihoon suora vaikutus. Välittää tehokkaasti ihoon yrttien vitamiinit ja mineraalit. Palauttaa happovaipan vesipitoisuuden, antaen iholle välitöntä kosteutta. Sisältää supistavia, tulehdusta rauhoittavia, antioksidanttisia ja bakteereja tappavia ominaisuuksia. Varmistaa hoitoöljyjen sekä muiden DMK-voiteiden kulkeutumisen ihoon.


KÄYTTÖ: Suihkutetaan runsaasti iholle hoitoöljyn yhteydessä ja hierotaan ihoon. Toista DMK-voiteen kanssa.


HERBAL PIGMENT - vaihtoehto SEBA-E:lle


HERBAL PIGMENT on hienostunut öljysekoitus joka on erinomainen mm. talviolosuhteissa. Se luo iholle lipidimuurin ja lukitsee kosteuden ihoon. HERBAL PIGMENT voidaan ottaa käyttöön silloin, kun iho on erityisen kuiva tai jos iho on taipuvainen pigmentaatiomuutoksiin. Öljy vähentää transepidermaalista veden haihtumista ja hoitaa tulehduksellista hyperpigmentaatiota. Se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja soveltuu myös tummiin silmänalusiin ja arpien hoitamiseen. Kosteuttaa ja ravitsee myös huulia sekä kynsinauhoja.


KÄYTTÖ: Taputellaan hoitonesteiden ja seerumien jälkeen iholle 2-10 tippaa, ihon tilanteesta riippuen. Levitetään myös silmänympäryksille ja kaulalle. Suihkutetaan päälle HERB & MINERAL ja työstetään ihoon. Arpien hoidossa käytetään vähintään 3 krt/vrk.Kysy lisää DMK-ihoterapeutiltasi!
362 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page