top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Jäätävän upea DMK Cryo Pro-X™

Päivitetty: 19. lokak. 2023

DMK Cryo Pro-X™ tuo helpotusta helteisiin ja heleyttä iholle. Termistä homeostaasia hyödyntävä uutuushoito on kesän ehdoton hitti. Viilentävä vaikutus on vain kiva bonus, hoidon todelliset hyödyt ulottuvat pintaa syvemmälle.


Cryo-terapia eli kylmäterapia perustuu kudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdytykseen. Sen lisäksi, että hoito auttaa monenlaisiin vammoihin, se on oivallinen myös ihonhoidossa. Esimerkiksi erilaiset tulehdustilat ja turvotus helpottavat nopeasti cryo-käsittelyssä. Myös aurinkovauriot sekä ihon sameus häipyvät. Lopputuloksena on kuulas, raikas ja virkistynyt iho.
DMK Cryo Pro-X™ kirkastaa ihon välittömästi


Tämän upean uutuushoidon toimintamekanismi on mielenkiintoinen: Poly-L-Lactic -happo (PLLA) ja glykolihappo saavat aikaan kuolleiden solujen jäätymisen ja murenemisen, jonka ansiosta ne putoavat pois ihon pinnalta. Alla olevat uudet solut pysyvät suojassa.

Sen lisäksi cryo-terapia vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon. Se supistaa verisuonia pidemmällä tähtäimellä, mutta ensin verisuonet laajenevat. Tämä saa aikaan hapekkaan veren kuljettamien ravinteiden viemisen kehon eri osiin. Se taas lisää kollageenin tuotantoa ja toksiinien poistumista, jonka ansiosta ikääntymismuutokset ja myös selluliitti vähenevät. Iho kirkastuu saman tien ja myös turvotus saa kyytiä. Kylmän vaikutus tulehdustiloihin on erittäin parantava. Sen vuoksi esim. akneiho, rosacea ja dermatiitin eri muodot saavat helpotusta.


Hoitoon voidaan yhdistää DMK-entsyymiterapia tai se voidaan tehdä DMK Cool Glow -hoitona, jolloin sen kesto on lyhyempi. Cool Glow -hoitoon voi tulla virkistymään vaikka lounaalla helteisen päivän lomassa.169 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page