top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Ikääntyminen on syy juhlaan, ei pelkoon!

"Ikääntymisen ja ihon vanhenemisen pysäyttämiseen ei ole pysyvää ratkaisua, mutta ikääntymismuutosten hallitseminen on mahdollista." - Danné Montague-King


DMK-konseptissa ei ole koskaan käytetty termiä anti-age. Todellisuudessa"anti-age" ei ole edes mahdollista, sillä kehomme ja ihomme ikääntyy väistämättä, halusimme sitä tai emme. DMK keskittyy AGE MANAGEMENT -hoitoihin. Niillä tähdätään ihon kuntouttamiseen ja toimintojen palauttamiseen, jotta iho voisi toimia optimaalisesti. Tämä mahdollistaa sen, että voit näyttää parhaimmalta versiolta itsestäsi, olitpa minkä ikäinen tahansa.Mikä aiheuttaa ihon ikääntymismuutoksia?


Lyhyesti sanottuna: ikääntyminen on energian ja toimintojen heikkenemistä. Se alkaa jo noin 20 ikävuoden jälkeen niin ulkoisista, kuin sisäisistä syistä johtuen. Sisäisistä syistä johtuva, kronologinen ikääntyminen on geneettisesti määräytynyttä ja yksilöllistä. Siitä johtuen dermiksessä (verinahka) oleva kollageeni vähenee noin prosentin verran vuodessa. Kollageenista sekä ihon elastiinisäikeistä tulee löysempiä, mikä aiheuttaa ryppyjä. 30-40 vuotiaana myös kosteuden siirtyminen dermiksestä ylös epidermikseen hidastuu, rasvakerros vähenee ja ihosolut alkavat kutistua. Tämä saa aikaan ihon ohenemista ja rakenteellista heikkenemistä.


Ulkoisista syistä aiheutuva ikääntyminen on ympäristövaurioiden sekä elintapojen seurausta. Se saa aikaan epidermiksen (orvaskesi) paksuuntumista, keratoosia, tummia läiskiä, kollageenin ja elastiinin vähenemistä sekä glykosaminoglykaanien puutetta. Lopputuloksena on karhea, epätasainen iho sekä epätasainen väri ja rypyt. Aurinko, huonot elintavat ja ihonhoidon laiminlyöminen pahentavat tilannetta.Mitä ikääntyvässä ihossa tapahtuu?


Kun ikäännymme ja ihon toiminnot heikkenevät, ihosta tulee alttiimpi tulehduksille ja traumoille. Epidermis ja dermis altistuvat koko eliniän auringolle, saasteille ja epäpuhtauksille. Näiden hyökkäysten kumulatiiviset vaikutukset tulevat esiin. Myös ilmejuonteet vahvistuvat. Synergiassa toimivat ihojärjestelmät heikkenevät. Samoin tapahtuu solujen toiminnalle ja ATP:lle (adenosiinitrifosfaatti). Lipidien vähyys ja ihon luontaisen happovaipan heikkeneminen aiheuttaa TEWL-ilmiön, eli transepidermaalisen kosteushukan. Kollageeni- ja elastiinisäikeet alkavat hajota MMP:n (metalloproteinaasi) lisääntyessä. Myös entsyymitoiminnan aktiivisuus heikkenee, mikä aiheuttaa viivästynyttä solujen jakautumista. Sen lisäksi estrogeenivaje saa aikaan ihon ohenemista.


Nämä tapahtumat ovat väistämättömiä, mutta eivät suinkaan syy epätoivoon!

DMK Age Management -hoidot palauttavat ihon tasapainon


DMK-konseptin perusajatus on kuntouttaa iho huippuunsa. Tämä tarkoittaa ihon toimintojen tasapainottamista: hidastuneet toiminnot elvytetään ja ihon kuntoa heikentäviä toimintoja hidastetaan ja poistetaan. Iho vastaanottaa ja hyödyntää vain ja ainoastaan kemiaa, jonka se tunnistaa. Tätä hyödynnetään DMK-konseptissa ja niin ikään Age Management -hoidoissa. Ihon suoritusky on uskomaton myös vuosien karttuessa ja DMK-ammattihoidoilla sekä kotihoitotuotteilla tämä potentiaali saadaan täyteen kukoistukseensa. DMK-ihoterapeutti suunnittelee aina yksilöllisen ihonhoito-ohjelman. Yhdessä terveiden elintapojen kanssa DMK Skin Revision -hoitojen tulokset ovat hämmästyttävän hyviä.


DMK:n Advanced Age Management -tuotteet ovat linja heille, jotka haluavat kaiken: ylellisyyttä, parhaimmat raaka-aineet ja tehokkaimmat tieteelliset innovaatiot.


Kaikilla on oikeus hyvään ihoon!


DMK-ihoterapeuttimme ottavat vastaan kaikenlaisia asiakkaita, kaikenlaisine ihoineen. Voit huoletta jättää ihosi heidän hoidettavakseen. DMK konseptin neljästä vaiheesta POISTO (remove) ja JÄLLEENRAKENNUS (rebuild) tapahtuvat hoitolassa. Loput kaksi: SUOJAUS (protect) ja YLLÄPITO (maintain) tehdään kotona. Vastuu tulosten ylläpidosta jää siis sinulle. Pelkät ammattihoidot eivät riitä toivottujen tulosteen saamiseen. Terveiden elintapojen lisäksi on tärkeä käyttää DMK-kotihoitotuotteita, jotka jatkavat ammattihoitojen tuloksia. Niiden teho on kiistaton - tulet huomaamaan ja hämmästymään. DMK-konseptissa ikääntymistä ei pelätä, vaan uskotaan siihen, että kaikki ihot on mahdollista kuntouttaa maksimikapasiteettiinsa. Uskomme, että unelmaiho ja sen kautta saavutettu itsevarmuus ovat syy iloon ja juhlaan. Ja ne kuuluvat kaikille!

Kuvat: Declaré Skin & Beauty Clinic, UK & Kauneushoitola Dreams, Imatra

215 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page