top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Ihosi ei ole herkkä

Kohotitko kulmiasi, kun näit jutun otsikon? Et ole ainoa. Erityisesti suomalaisten ihoja sanotaan hyvin usein herkiksi ja meidät on uskoteltu ajattelemaan, että herkkä iho on vain "ihotyyppi, johon on tyydyttävä". Todellisuudessa iho ei ole herkkä, vaan vahva, kestävä ja ohjelmoitu uusiutumaan. Ihon punoitus, kutina, hilseily ja kiristyksen tunne ovat tuttuja lähes kaikille jossain vaiheessa elämää. DMK-konseptissa näiden oireiden yhteydessä puhutaan herkistyneestä ihosta ja kysymyksessä on väliaikainen tila, joka menee ohi kun ihon toiminnot tasapainotetaan. Miten sitten herkistynyttä ihoa tulisi hoitaa?


Syyn selvittäminen


DMK-konseptissa jokainen iho diagnosoidaan äärimmäisen huolellisesti. Alkukonsultaatiossa kartoitetaan ihonhoitotottumukset, mahdolliset stressi- ja ympäristötekijät, geneettinen alttius eri iho-ongelmille, bakteerikannan epätasapaino ja sisäiset terveystekijät. Ihoa sisäisiä rakenteita kuntoutetaan ja ihon toimintahäiriöitä pyritään säätelemään, jotta reaktiivisuutta voidaan vähentää ja ehkäistä sitä uusiutumasta.


DMK-entsyymiterapia elvyttää ihon oman entsyymitoiminnan


DMK-entsyymiterapia saa mm. ihon oman entsyymitoiminnan kukoistamaan ja sen ansiosta ihosta tulee vahva ja vastustuskykyinen. Käänteisen osmoosin avulla solut puhdistetaan ja soluväliaine "huuhdellaan" ihoa vaurioittavista toksiineista. DMK-entsyymiterapia tasapainottaa kaikkia ihon toimintoja. Se on avainasemassa jokaisen ihon tilan hoidossa. Taidokkaat DMK-ihoterapeutit voivat erilaisia työkaluja käyttämällä toteuttaa hyvin monipuolisia hoitokokonaisuuksia, joista herkistynyt iho hyötyy takuuvarmasti. Ihon kuntoa ylläpidetään räätälöidyllä DMK-kotihoitotuoteohjelmalla.
Immuunipuolustus kuntoon

Kun iho on reaktiivinen, sen puolustusjärjestelmää tulee vahvistaa. Langerhansin solut toimivat hyvin tärkeässä roolissa kehon ja myös ihon immuunipuolustuksessa. DMK:n kehittämä Beta Gel on seerumi, joka vaikuttaa suoraan Langerhansin solujen toimintaan ihon toimintojen parantamiseksi. Seerumi tuhoaa bakteereita, eliminoi tulehdusta, elvyttää hitaasti paranevaa, vaurioitunutta ja stressaantunutta ihoa. Beta Gel on yksi DMK-konseptin rakastetuimmista tuotteista eikä syyttä, sillä "ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi tästä ihmeseerumista".Elintärkeä happovaippa


Lähes kaikissa iho-oireissa, myös herkistyneessä ihossa, ihon happovaippa on heikentynyt. Happovaippa on ihon luontainen suojamuuri sekä kosteustekijä ja se koostuu talista ja hiestä. Kehon epätasapainotilat ja ulkoiset ärsykkeet vaikuttavat happovaippaan herkästi. Väärä ihonhoito, kuiva sisäilma, lääkitykset, stressi yms tekijät ovat myös happovaipan vaurioitumisen taustalla. Miten happovaipan pystyy palauttamaan? Tarjoilemalla iholle tuotteita, jotka jäljittelevät ihon happovaippaa ja joita iho pystyy hyödyntämään sen eheyttämiseen. DMK:n Seba-E ihonhoitoöljy imitoi ihon talia ja Herb & Mineral -hoitosuihke imitoi hikeä. Näiden tuotteiden käyttäminen päivittäisessä ihonhoitorutiinissa varmistaa, että ihon suojamuuri on vahva ja iho on täydellisen kosteutettu.Ihon sisäinen vahvistaminen ja terve mikrobiomi


DMK Efa+ -kapselit hoitavat ihoa sisältä ulospäin ja tarjoavat soluväliaineelle ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä terveen ihon saavuttamiseksi.


Enbioment™ -järjestelmä pelastaa ihon haitallisilta bakteereilta, jotka ovat villiintyneet esim. dermatiittia ja rosaceaa potevan iholla.Palauta ihosi vahvuus ja upeus


Mikäli ihosi on herkistynyt ja reaktiivinen, kyseessä ei ole loppuelämän "tuomio". DMK-konseptin avulla tuhannet ovat saaneet palautettua ihonsa todellisen vahvuuden ja samalla sen upean ulkonäön. Tämä on mahdollista ihon biokemiaa mukailemalla ja ihon luonnonmukaisia mekanismeja kunnioittamalla. Suosittelemme lämpimästi hakeutumaan lähimpään DMK-hoitolaan, jotta voit sanoa hyvästit herkistyneelle ihollesi.


314 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page