top of page
  • Writer's picturedmkfinland

Ihonhoito syksyllä - parhaat vinkit


Onko ihosi kesän jäljilta kuiva kuin Sahara? Ennen kuin kuiva huoneilma ja viilenevät tuulet pahentavat tilannetta entisestään, on aika käydä toimiin! Syksy on hyvä aika päivittää ihonhoitotottumuksia. Näillä vinkeillä säilytät ihosi hehkun läpi syksyn ja valmistelet sen talven koitoksiin.


Muuta rutiineja


Tietyt tuotteet ovat täydellisiä kesäiholle, mutta syksyn tullen vaihto voi olla paikallaan. DMK-tuotteiden valikoima on laaja ja siksi kotihoitorutiinia on helppo päivittää aina ihon tilanteen mukaan. Tuotteiden vaihtaminen myös piristää sekä sinua, että ihoasi. Iho kaipaa joskus muutoksia ja haasteita.


Esim. DMK SEBA-E -hoitoöljyn vaihtaminen HERBAL PIGMENT :iin voi olla hyvä vaihtoehto iholle, joka janoaa ravinteita. Se häivyttää myös tummia silmänalusia.


Kun ilmat viilenevät, myös talin tuotanto hidastuu. Tämä taas johtaa yleensä transepidermaaliseen kosteushukkaan ja kuolleen solumateriaalin kertymiseen ihon pinnalle. Tällöin ihosta tulee karhea sekä kuiva ja se myös näyttää elottomalta. HERBAL PIGMENT tarjoilee iholle kosteutusta ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka korjaavat solukalvoja. Se tekee ihosta vedenpitävän ja vastustuskykyisemmän ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Öljy poistaa hellästi iholta kuivia, kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta kuulaan, hehkuvan sekä kirkastuneen. HERBAL PIGMENT on myös kuivien huulien pelastus. Se pehmittää, kosteuttaa ja ehkäisee rohtumia.

Iho kaipaa muutoksia ja hyötyy haasteista


Syksyn “must have” -lista:


Suojaus


Yksi DMK-konseptin vaiheista on suojaus. Iho kaipaa suojaa auringolta vuoden ympäri. Aurinko on yksi suurin syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja sen säteet ulottuvat iholle myös pilvisenä päivänä. Transdermaalisesti imeytyvä DMK SUNSCREEN soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden. Se suojaa myös näyttöpäätesäteilyltä


Tiesitkö: Pilvet suodattavat auringon valon, mutta vain 20% UV-säteistä. Joten pilvisenä päivänä 80% UV-säteistä tavoittaa ihon.


Sisäinen hoito


Ihon sisäinen hoitaminen on elintärkeää. DMK efa+ kapselit auttavat säilyttämään vitaalisen, terveen ja upean ihon, kynnet sekä hiukset ilmastosta ja vuodenajasta riippumatta. Kapselit ovat olennainen osa DMK-konseptia.


Tiesitkö: Välttämättömät rasvahappot tekevät ihosta kiinteän ja kimmoisan sekä antavat sille elintärkeää kosteutta. Efat myös minimoivat transepidermaalista kosteushukkaa. Sen ansiosta myös kylmästä säästä johtuva ihon punoitus vähenee.


Kauneusunet Boostaa kauneusunesi käyttämällä NITE FIRMING -voidetta. Tämä C-vitamiinipommi ei ainoastaan kiinteytä ihoa nukkuessasi, se myös antaa ihollesi nuorekkaan ja “hyvin levänneen” ulkonäön.


Tiesitkö: NITE FIRMING sisältää todellisen armeijan ainesosia, jotka taistelevat ihon hyvinvoinnin puolesta. Täyteläinen voide suojelee ihoa sisältä käsin ja tehostaa kollageenin tuotantoa sekä solujen uusiutumiskykyä. Soveltuu myös päiväkäyttöön.

Investoi ihoosi

Kesän jälkeen iho kaipaa erityishuomiota. DMK-hoidot antavat ihollesi juuri tätä ja niiden vaikutukset ovat vertaansa vailla. Iholta kesän aikana kadonneeseen kosteushukkaan DMK Epifill on täydellinen hoitokäsittely. Hoidossa hyödynnetään DMK Limited™ luksuslinjan FirMatrix -seerumia entsyymiterapian alla. Metodi on kuin täyteainehoito ilman injektioita. Sen lopputulos on niin vakuuttava, ettei voi kuin hämmästellä!


Jos ihollasi näkyy jotain seuraavaa: aurinkovauriot, pigmetaatiomuutokset tai ennen aikainen vanheneminen, syksy on oivallista aikaa niiden hoitamiseen. Esim. DMK Pro Alpha Peel -hapotushoidot ovat intensiivinen ja toimiva ratkaisu. Pimenevät illat ja viilenevä ilma ovat täydellinen ajankohta DMK-hapotushoidoille. Ne palauttavat iholle optimaalisen terveyden ja saavat sen toimimaan jälleen nuoren ihon tavoin. Hoidot poikkeavat perinteisistä hapotuksista siten, että iho valmistellaan ennen varsinaista happokäsittelyä vastaanottavaiseen tilaan. Ihon kuntoutusta jatketaan myös hoitokäsittelyn jälkeen. Tulokset ovat mullistavia.

299 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page