top of page
  • Writer's picturedmkfinland

DMK Peeling - pintaa syvemmälle

Ihon kuorintahoidot ovat IN. Jokainen ihonhoidosta kiinnostunut on varmasti törmännyt erilaisiin kuorintoihin ja niiden aiheuttamaan hypetykseen. Kuvat kuoriutuvasta ihosta voivat hiukan pelottaa, mutta samalla kiehtoa. Saatat miettiä: “Pitäisikö minunkin uskaltaa?”.


KYLLÄ, mikäli kyseessä on DMK Peeling -hoito. Jokainen iho on ainutlaatuinen. Sen vuoksi myös kuorintakäsittelyt täytyy varioida ihon tilan mukaan. Oikein valittu kuorinta vie ihonhoidon täysin uudelle tasolle ja mahdollistaa mm. ikääntymismuutosten, aurinkovaurioiden, arpien, pigmentaation ja aknen aiheuttamien iho-ongelmien hoitamisen.Miten DMK Peeling-hoidot toimivat?


Hoidot poistavat hallitusti ihon päälimmäistä kerrosta, eli epidermistä sekä sen pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa. Kuorintakäsittelyt optimoivat solujen uusiutumista ja antavat iholle hehkuvan, uudistuneen ja kirkkaan ilmeen. Jotkut kuorinnat toimivat vain ihon pinnassa, mutta DMK-hoidot ulottuvat syvemmälle ja jälleenrakentavat vahvemman ja terveemmän ihon sillä niihin kuuluu sekä ihon valmisteleminen, että jälkihoito DMK-entsyymiterapian ja DMK-kotihoitotuotteiden avulla. Iho vahvistuu, saa takaisin elinvoimansa ja sen toiminnot tasapainottuvat. Kyseessä on siis ihon kokonaisvaltainen uudistaminen, ei vain pelkkä kuorinta.


Ennen DMK Peeling-hoitoa

Jälkeen


Entä hapot?

DMK-hapotushoidoissa käytetään pääasiallisesti AHA- ja BHA-happoja. AHA-hapot toimivat vetämällä kosteutta ylös ihon pintaan ja poistamalla kuollutta solumateriaalia. Lopputuloksena on kirkas, tasainen ja nuorekas iho.


BHA on erinomainen ihon kuorintaan, koska se kulkeutuu syvälle huokosiin. Tällöin BHA-hapot raivaavat pois tieltä kuolleet ihosolut ja tekevät tilaa uusille terveille soluille. BHA vähentää juonteita, karheutta sekä auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia. Yleisimmin käytetty BHA-happo on salisyylihappo, jota saadaan pajusta.

Mikä hoito sopii sinulle?


Ihon tilan syyt ulottuvat paljon pintaa syvemmälle ja toisilla haluttuun päämäärän saavuttaminen vaatii erilaisten erikoishoitojen yhdistelmän. DMK-ihoterapeutti kertoo konsultaatiossa, millainen kuorintamenetelmä on juuri sinun ihollesi paras. Konsultaatiossa käydään läpi toiveesi ja tavoitteet ihosi suhteen. Hoidot ja kotihoitotuotteet räätälöidään yksilöllisesti ja kokonaisuuden laajuus riippuu ihosi tilasta. DMK Peeling -hoidoilla saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia. Varaa aika konsultaatioon!


172 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page